Krijg uw overhemd kreukvrij op de plaats van bestemming

Voor een zakenman is het best lastig, zijn overhemden netjes op de plaats van bestemming te krijgen. Tijdens het reizen, kunnen er al snel kreukels ontstaan in de kleding. En u wilt er op die zakelijke afspraak natuurlijk wel goed uitzien. Op de site van overhemden.com vind u overhemden van goede kwaliteit, en waarbij u weinig strijkwerk hoeft te verrichten. U kunt de keuze maken in verschillende kleuren overhemden, afwerkt met een mooi biesje. Ook is er verschil in pasvorm. Van een recht model tot sterk getailleerd. Gebruik de filter aan de linkerzijde om het juiste model te vinden. Toch blijft het een moeilijke opgave een overhemd kreukvrij te houden in uw koffer. Met de volgende tips komt u een heel eind.

Hoe houd ik mijn overhemd kreukvrij?

Om uw overhemd kreukvrij te houden, geven wij u graag wat tips. Het blijft een lastige klus om kleding wat opgevouwen in een koffer gaat, er zonder kreukels weer uit te halen. Zeker als er nog andere spullen mee ingaan. Het is daarom belangrijk, in welke volgorde de inhoud in de koffer verdwijnt. Begin daarom altijd met de zwaardere spullen op de bodem van de koffer te plaatsen, en uw overhemden als laatste aan de bovenzijde.

Twee manieren om het overhemd netjes te vervoeren

U kunt het beste op twee manieren het overhemd vervoeren. Opgevouwen of opgerold. Helemaal uw overhemd kreukvrij houden, is bijna niet haalbaar. Bij de opgevouwen manier loopt u risico dat tijdens het reizen het overhemd wat verschuift, en uiteindelijk toch onder uw zware spullen terecht komt waardoor er kreukels ontstaan. Bij de opgerolde methode, is het van belang het overhemd stevig en strak op te rollen. Het neemt minder ruimte in beslag en binnen enkele seconden heeft u de koffer ingepakt. Het vergt wel wat oefenwerk om het overhemd op de juiste manier in de koffer te krijgen.

Een strijkvrij overhemd handig voor op reis

Voor de man die vaak op reis gaat, zijn er natuurlijk altijd nog de strijkvrije overhemden. Geen gedoe met strijken en vervelende kreukels. Wel van te voren het overhemd netjes opvouwen. Op overhemden.com vind u hiervan een uitgebreid assortiment. Verschillende dessins en kleuren voor elke gelegenheid.