Familiereis Zuid-Afrika; geheel op maat samengesteld

Een familiereis Zuid-Afrika wordt op maat gemaakt. Omdat elke familie andere wensen heeft wordt ook elke familiereis naar Zuid-Afrika anders samengesteld. Zuid-Afrika is, zeker met kinderen, een prima land om op vakantie te gaan. Je kunt met de Family Time reis in drie weken heel veel highlights van Zuid-Afrika verkennen. Zo ga je, tijdens de Family Time reis, met de kinderen op zoek naar olifanten, giraffen en nijlpaarden in het Krugerpark. Je bezoekt de Wetlands van Saint Lucia en gaat naar Swaziland. Je verblijf tijdens deze reis met je hele familie in lodges. Natuurlijk is er meer dan genoeg tijd voor gezellige uitstapjes en om te zwemmen in zee.

Zuid-Afrika is het perfecte vakantieland voor het hele gezin

Zuid-Afrika heeft een gematigd klimaat. Dit houdt in dat de winters mild zijn en de zomers warm. De regen die in de zomer valt bestaat uit korte maar heftige buien waarna de zon weer tevoorschijn komt. Door dit milde klimaat is Zuid-Afrika een uitstekend land om op vakantie te gaan. Wil je samen met je kinderen de vakantie van je leven maken, dan biedt Zuid-Afrika daarvoor een uitstekende gelegenheid. Je kunt de reis naar Zuid-Afrika helemaal op maat laten maken zodat je tijdens de vakantie alleen nog maar hoeft te genieten met de kinderen.

Met kinderen op familiereis Zuid-Afrika

Je kunt in Zuid-Afrika zowel Johannesburg als Kaapstad bereiken met een rechtstreekse vlucht. In Zuid-Afrika vind je een grote diversiteit aan natuur maar ook aan steden. In de hotels vind je voor de kinderen meestal westerse faciliteiten. Er is nagenoeg géén tijdsverschil met Nederland. Je kunt de reis geheel op maat laten samenstellen en daarbij de wens aangeven om in een hotel bijvoorbeeld een tussendeur tussen de kamers te willen. Bepaal vooraf wat je wilt zien én beleven met de kinderen. Geef dit door aan het reisbureau en laat hun de reis samenstellen. Zo weet je zeker dat jullie reis door Zuid-Afrika de mooiste familiereis wordt die je maar kunt wensen.

Een verre reis maken met kinderen. Wat dacht je van een familiereis Zuid-Afrika!

Als je als ouders een mooie, bijzondere maar ook verre reis maakt met kinderen dan leer je ze jullie liefde voor het reizen. Ze leren daarnaast ook andere culturen en de natuur kennen. Wanneer je een familiereis boekt dan weet je ook zeker dat de kinderen niets te kort komen tijdens deze reis.

Reizen afgestemd op de leeftijd van de kinderen

Bij een familiereis Zuid-Afrika wordt er door het reisbureau voor onderscheid gemaakt in de leeftijd van de kinderen. De leeftijdscategorieën zijn dan van 0 tot en met 5 jaar, van 6 tot en met 11 jaar en van 12 tot en met 18 jaar. Hierop worden ook de activiteiten aangepast. Zoals gezegd staan kinderen centraal bij een familiereis en door het onderscheid in leeftijd kan de reis nog beter op jullie als gezin worden afgesteld. Weet je al waar je naar toe wilt dan kun je dit aangeven bij het reisbureau. Zij veranderen jouw wensen in de mooiste reis voor jouw familie. Je kunt ook kiezen voor een vooraf vastgestelde reis die het reisbureau aanbied. Deze familiereis Zuid-Afrika kan, wanneer je dat wil, altijd nog aan jouw wensen worden aangepast en kan dus gebruikt worden als richtlijn om te zien wat de mogelijkheden zijn.